KOCAELİ / KARTEPE - Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Rahmiye Mh. Kaman Sk. No10 Kartepe / KOCAELİ
Vizyon
VİZYONUMUZ Sağlıklı yaşamak ve yaşatmak için var olan, kendini ve insanlığı seven , insanlığa hizmet etmeye adanmış sağlık personeli yetiştiren, gelişmelere açık eğitim kurumu olmak.
Misyon
- MİSYONUMUZ Milli Eğitimin Genel amaçları doğrultusunda ; ekip ruhu olan öğrenci-öğretmen, personel ve veli ile birlikte bilimin ışığında ; gerekli mesleki ve teknik bilgilerle donanımlı , mesleğiyle ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip ederek sürekli kendini yenileyen, vatansever, milli, manevi, ahlaki, insani değerleri benimseyen; bedenen ,zihnen, ahlaken yüksek seciyeli iyi insan, iyi vatandaş ,iyi evlat, iyi sağlık personeli yetiştirmek ve öğrencilerimizi yüksek öğrenime hazırlamaktır.
Başarılar
OKUL SPOR TAKIMLARININ ÜLKE İL VE İLÇE ÇAPINDA KAZANDIĞI ÇEŞİTLİ DERECELER BULUNMAKTADIR. SİTEMİZ HABERLERİNDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.
DERS BAŞLANGIÇ SAATİ: 08:50 DERS BİTİŞ SAATİ:17:30
DOĞALGAZ KALORİFER
Ulaşım
OKULUMUZA İZMİT´TEN GELEN HAT NUMARALARI 201-202-203-204 ÖZDİLEK ´TEN GELEN HAT NUMARASI 299 MAŞUKİYE´DEN GELEN HAT NUMARASI 209 UMUTTEPE´DEN GELEN HAT NUMARASI 255 DİR SAATLER İÇİN http://www.kocaeli.bel.tr/OtobusSaatleri.aspx TIKLAYINIZ AYRICA SAPANCA KULLAR EŞME DÜNYA BANKASINA ÖZEL SERVİSLER VARDIR.
TALEBE UYGUN ÖZEL SERVİSLER VARDIR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ ÇEVRESİNDE ATAKENT ,DOĞAKENT, TAÇ YAPRAK, KARDELEN KONUTLARI GİBİ TOPLU YAŞAM ALANLARI MEVCUTTUR.AYRICA ETRAFINDA KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MYO, ARSLANBEY MYO, ALİRIZA VEZİROĞLU MYO, İHSANİYE MYO VE ASTRONOMİ VE UZAY BİLİMLERİ FAKULTESİ BULUNMAKTADIR.
OKULUMUZ İLCE MERKEZİNE 5 KM İL MERKEZİNE 10 KM MESAFEDE BULUNMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri
2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZUN 9.SINIF KONTENJANI 102 ÖĞRENCİ OLARAK GERÇEKLEŞMİŞTİR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
OKULUMUZ SINAVSIZ GİRİŞ OLUP,ADRESE DAYALI SİSTEMLE ÖĞRENCİ ALMAKTADIR.2019-2020 YILI TABAN PUANI 69 VE TAVAN PUANI 85 DİR.
Sportif Etkinlikler
HENTBOL, BASKETBOL, FUTSAL, MASA TENİSİ, ATLETİZM, SATRANÇ TAKIMLARI VARDIR. ESKİM BİREYSEL OLARAK ÇALIŞILMAKTADIR.HALK OYUNLARI EKİBİ MEVCUTTUR.
Bilimsel Etkinlikler
TUBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI DÜZENLENMEKTEDİR. AVRUPA BİRLİĞİ ERASMUS HEMŞİRELİK UYGULAMALARI AVRUPA BİRLİĞİ ERASMUS EĞİTİMDE SANAL GERÇEKLİK
Proje Çalışmaları
BEYAZ BAYRAK PROJESİ , BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ.. KUSURSUZ EĞİTİM YUVASI BAYRAĞI. AVRUPA BİRLİĞİ ERASMUS HEMŞİRELİK UYGULAMALARI AVRUPA BİRLİĞİ ERASMUS EĞİTİMDE SANAL GERÇEKLİK