KOCAELİ / KARTEPE - Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

Öğrencilerimizin okulumuza uyumunu hızlandırmak, eğitim öğretim süreçlerinin işleyişi ve okulumuzun olanakları konusunda velilerimizi bilgilendirmek, olası sorunlara karşı önlem almak, amacıyla tüm 9. sınıf velilerimizi düzenleyeceğimiz toplantıya bekliyoruz.

Eyl

Tüm sınıf ve kademelerde 11 Eylül'de başlayacak 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde liseye başlayacak öğrenciler için okula uyum programı ve rehberlik uygulamaları hazırlandı.   Uyum programı kapsamında 9'uncu sınıf öğrencilerimiz 4-8 Eylül'de okulları, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla buluşacaktır.

Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak madalyalar almaya devam ediyoruz.

Beden Eğitimi

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri, Öğretmenimiz Şengül GÖKYURT'un rehberliği ve tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla coşkuyla gerçekleştirildi.

Mrt

Kocaeli Okul Sporları 2022-2023 Bilek Güreşi Gençler B Erkek müsabakalarında pek çok derece aldık.